Kontakt

Det är kanske inte gratis att handla, men det är gratis att skicka meddelanden!

Om Mammatrams butik

Jag är en kreativ person som gillar att arbeta med händerna. Resultaten kommer upp i butiken allt eftersom. Välj och navigera via menyn överst.

Mammatrams butik är en förlängning av bloggen Mammatrams. Det började som en fråga ställd från olika håll om jag inte säljer det jag gör. Jag gjorde det inte eftersom jag vet hur elefantalt mycket arbete som ligger bakom samt hur svårt det är att nå ut, men så kom en period av arbetslöshet och kreativiteten och drivet fick ny fart. Et voilà!

Etsy

Butiken huserar på Etsy.com, som är en internationell e-handel. Etsy finns inte på svenska, därför är stora delar av butiken på engelska eftersom det tillåter mig att nå utanför vårt lands gränser.

Vad är Etsy?

Wikipedia beskriver Etsy såhär:

En näthandel/ecommerce där människor runt om i världen nätverkar för att köpa och sälja unika varor. Sidan innehåller över 1 miljon butiker och har drygt 30 miljoner medlemmar. Allt som säljs måste vara antingen över 20 år gammalt, handgjort eller hantverksmateriel.

Jag rekommenderar att kolla runt där om du inte redan känner till det, för det finns hur. Mycket. Som. Helst. Det är som en guldgruva för den som vill ha personifierade grejer, eller bara sånt som inte finns i varenda vanlig butik.